5,0 rating

We zijn superblij met het mooie internationale geboortekaartje dat Manon voor ons ontworpen heeft. Het was heel prettig om met haar samen te werken. Na de eerste kennismaking en bespreking van onze wensen, heeft ze dit direct verwerkt in een super mooi design. Het eerste ontwerp was bijna perfect! En toen de baby geboren was zijn de kaartjes snel gedrukt en zorgvuldig verpakt, inclusief een speeltje voor de baby. Zo lief! Manon reageert snel, is heel professioneel en betrouwbaar. Kortom ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Chantal
5,0 rating

Wat een fantastisch kaartje heeft Manon voor onze zoon ontworpen. We hebben zoveel complimenten gehad op ons geboortekaartje. Met veel zorg en kunde heeft Manon onze wensen omgezet naar het geboortekaartje. Het kaartje is nog mooier dan verwacht. Niets dan lof!

Sanne
5,0 rating

Ik ben super blij met de prachtige geboortekaartjes die zijn ontworpen voor mijn zoontje! Hetgeen wat ik wilde is prachtig verwerkt in het ontwerp en na een fijne samenwerking gerealiseerd.

Lisa
5,0 rating

Tijdens het zoeken naar inspiratie op instagram voor ons geboortekaartje kwam ik op de pagina van Manon. Gelijk een mailtje gestuurd en kreeg zeer snel een reactie. Tijdens onze afspraak hebben we duidelijke onze wensen aangegeven en Manon kwam ook met zeer goede input. Manon gaat zeer proffesioneel te werk en past zo nodig aan tot het gewenste resultaat. We zijn onwijs tevreden met het eindresultaat! Mocht er in de toekomst een tweede komen dan kiezen wij wederom voor Oh pretty paper!

Marloes
5,0 rating

Een mooier en origineler geboortekaartje voor ons zoontje Jurre hadden we niet durven wensen. Voorafgaand aan het uiteindelijke resultaat hebben we onze eigen wensen met Manon gedeeld en kwam zij zelf met enorm leuke suggesties qua creatie en tekst. Ook van familie en vrienden hebben wij enorm veel leuke reacties gehad op het mooie geboortekaartje. Iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en unieks: geef Manon die opdracht!

Robbert & Floor
5,0 rating

Manon managed to translate the ideas/wishes we had for the birth announcement for our daughter perfectly.
We will treasure it forever, these kind of cards mark such an unforgetable moment in one’s life. She even had a gift for the baby! All I can say is: Manon will make you the perfect unique card for your perfect unique baby or special event!

Jesse, Iris, and baby Rosa
5,0 rating

Working together with Manon to design our wedding invitations was a wonderful experience! Manon involved us in the process allowing us to provide input on her work! Manon is incredibly talented and offers a fair price for a one of a kind piece!

Niamh
5,0 rating

Manon heeft zowel onze trouwkaart als geboortekaartje gemaakt. In een kennismakingsgesprek ontdekt ze aan een stel wat zij mooi vinden en welke stijl daarbij past. Dit maakt het tot een eigen persoonlijk product wat bij ons paste. De samenwerking was erg fijn en open! Bedankt Manon!

Maartje de Cocq van Delwijnen-van Diesen
5,0 rating

Wij hebben de samenwerking met Manon als zeer prettig ervaren. Erg meedenkend, creatief en flexibel wat leidde tot een top resultaat! Ontzettend veel complimenten hebben wij ontvangen over onze prachtige trouwkaart!

Meggie Vernooij - de Vries