DIY Trouwkaarten

Is je budget voor uitnodigingen niet zo hoog, maar wil je toch een mooie, stijlvolle trouwkaart? Met de DIY trouwkaart templates krijg je voor een klein bedrag één van mijn ontwerpen die je zelf kunt personaliseren. Alles wat je nodig hebt is Adobe Acrobat Reader, waarschijnlijk staat het al op je computer en zo niet dan download je dit programma hier

Je vult in Acrobat Reader al jullie gegevens in, slaat het document op en print vervolgens op je eigen printer of bij een copyshop je uitnodigingen. Er zijn templates beschikbaar voor alleen de uitnodiging, voor de Save the Date, maar ook complete sets met uitnodiging, detailkaartje en RSVP kaartje.

Het lettertype van de templates kun je niet aanpassen, en in verband met copyright zijn de templates enkel voor eigen gebruik. Je mag de geprinte uitnodigingen dus aan je gasten sturen (natuurlijk), maar je mag het ontwerp niet aan een vriendin geven zodat zij het ook voor haar bruiloft kan gebruiken.

Klik op de afbeeldingen van de ontwerpen om naar de webshop te gaan waar je het ontwerp kunt kopen en direct kunt downloaden. Daar vind je ook een uitgebreide uitleg van hoe je de templates gebruikt.